استاندارد آب آشامیدنی 1053
استاندارد 1053 جهت نمایش حداقل ویژگی های مورد نیاز آب آشامیدنی در جهان می باشد که اهمیت آن بسیار ضروری می باشد. کاربرد استاندارد 1053 برای آب آشامیدنی سالم در ایران و جهان بسته بندی شده کلر و از لحاظ بار میکروبی مورد بررسی قرار بگیرید هدف از ارائه این استاندارد تعین ویژگی آبی با خصوصیات و ویژگی مطلوب است که برای مصرف آشامیدنی مناسب باشد البته استاندار 1011 نیز برای استاندارد در ایران وجود دارد.
![آب آشامیدنی آب آشامیدنی](/images/site/education/standard-drinking-water/2121.jpg)
استاندارد آب آشامیدنی
ویژگیهای باكتريولوژیکی آب : ویژگی های باكتريولوژيكي آب آشاميدنی در دست تهیه می شود
موارد مربوط به آب آشامیدنی استاندارد
با توجه به اینکه در هنگام عبور آب در لوله ها امکاناتی جهت آلودگی وجود دارد لذا دو نکته اساسی باید مـورد توجه قرار گیرد .
الف : فشار آب درون شبکه لوله کشی باید در کلیه قسمتها به نحوی حفظ گـردد که امکان انتقـال ، الـودگي از خارج به درون لوله ها فراهم گردد .
ب : میزان کلر باقیمانده باید در حدی باشد که آلودگی های اتفاقی در شبکه را از بین ببرد
ویژگیهای فیزیکی آب : ویژگیهای فیزیکی آب باید با مشخصات داده شده در جدول شماره یک مطابقـت
كند.
جدول استاندارد آب شرب
جدول استاندارد آب شرب
![ویژگی های فیزیکی آب آشامیدنی ویژگی های فیزیکی آب آشامیدنی](/images/site/education/standard-drinking-water/border2.jpg)
حداکثر مقادیر مجاز مواد شیمیایی معدنی سمی
![حداکثر مقادیر مجاز مواد شیمیایی معدنی سمّی حداکثر مقادیر مجاز مواد شیمیایی معدنی سمّی](/images/site/education/standard-drinking-water/484848.jpg)
امروزه برای تولید آب آشامیدنی از دستگاه های پیش تصفیه و تصفیه آب همچون سختی گیر و اسمز معکوس استفاده می شود
استاندارد کلر آب آشامیدنی
استاندارد آب آشامیدنی 1011
استاندارد آب آشامیدنی آمریکا
استاندارد آب ایران
استاندارد میکروبی آب آشامیدنی
استاندارد آب آشامیدنی بسته بندی شده